VSU Gedragscode

GEDRAGSCODE VAN DE VSU

Gedragscode als richtlijn voor eerlijke slotenmaker

Door  het ondertekenen van de gedragscode van de VSU -overeenkomst , garanderen we je heldere en transparante tarieven en afspraken.

Onze prijzen vind je onder rubriek toegangscontrole: 'Prijzen depannages / Herstellingen'.

Dit is helder en geeft je de zekerheid, hier kan geen discussie over ontstaan. Deze regels en afspraken worden gerespecteerd.  Door deze en andere regels te respecteren onderscheiden we ons van heel wat andere slotenmakers die het minder nauw nemen met afspraken en die de consument oplichten en misbruik maken van noodsituaties.

 

15m herroepingsrecht

Verder stippen we ook nog niet eens aan dat  elke klant over 15 minuten herroepingsrecht beschikt . Dit vanaf de eerste oproep. Herroep je een interventie later, dan wordt er een interventiekost van 85 euro netto aangerekend.

 

Waarom VSU?

De  Vlaamse Slotenmakers Unie  overkoepelt heel wat slotenmakers in Vlaanderen. Deze vakorganisatie groepeert correct slotenmakers, voorziet ze van opleidingen en ze verdedigen de belangen van de sector.  Om het kaf van het koren te onderscheiden  lanceerden ze op 6 juni 2019 de Gedragscode ism FOD Economie  die alle leden ondertekenden. Correcte afspraken zijn immers essentieel om het vertrouwen te behouden. Door deze Gedragscode te ondertekenen geeft een slotenmaker aan correct te werken en transparante prijzen te hanteren..

 

Waar zit het voordeel voor jou?

Doe je beroep op een slotenmaker die aangesloten is bij de VSU, dan weet je dat je met een correcte slotenmaker te maken hebt. 

BECO BEVEILIGING
Nieuwevaart 8
9000 Gent

T 09 225 70 67
F 09 329 87 44

info@becobeveiliging.be

Sleutelservice: Wijmenstraat 21 A - 9030 Mariakerke van 09.00 u tot 12.00 u (ma-vr) of op afspraak